PINNNEN

2017-07-16
14:24:11

Kärlek och respekt.

Kärlek: Var öppen mot dig själv och andra, följ känslan och inse vad som är äkta kärlek och vad som inte är det. Var ärliga mot er själva. Kärlek för mig innebär att visa kärlek till sig själv, via att ta hand om sig själv. För då vi alla har nått målet - att älska sig själv för den du som individ är på det personliga planet och utseendemässigt. Då är det lättare att ta imot kärleken som kommer i sin omgivning.. via uppskattning, närhet, komplimanger. 

Respekt: Att visa respekt för mig handlar om att visa andra och sig själv att mobbing inte är okej. Respekt handlar om att våga vara sig själv och våga yttra sina åsikter. Att förstå olikheter hos andra individer kanske inte överenstämmer med ens egna egenskaper. MEN.. det viktiga är att ge respektfullt bemötande till varje enskild individ, eftersom att vi tillsammans på jorden kan uppnå total lycka ifall vi bara är ärliga, är oss själva och accepterar det. Alltså, visa respekt och få respekt. Motsatt effekt ger motsatt effekt tillbaka.

Kärlek och respekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har tidigare varit en fotograf, jag har nämligen inte utforskat inställningarna på kamerans funktioner så mycket på senare tid. Eftersom att jag helt enkelt inte har priroterat att fara in till Umeå, då jag liksom inte klarar av att vara där med tanke på gamla händelser. Men men, livet går vidare och jag börjar äntligen må bättre.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: